måndag 4 januari 2010

26 dagar kvar, förhoppningsvis...

Det börjar nu äntilgen dra ihop sig. Som vi har väntat! Mitt under alla storhelger så var det fullt av folk i huset. Plattsättarn satte upp plattor i våra badrum,målarn målade taken, vi själva gjorde klart golvet i tvättstugan och så började vi spackla ett utav sovrummen som vi sagt att vi skulle göra själva. Det var min far som ställde upp att hjälpa oss med tvättstugan och min bror hjälpte mig med spacklingen. Tur att familjen var lediga under mellandagarna så dom kunde slita lite hos oss :)
Målarn ligger en hel del efter men det sägs att det går fort nu när det bara är färg och tapeter kvar,hoppas det stämmer. Trots det så ser det ut som om vi får flytta in i slutet av denna månad.
Hej svejs




Det ena badrummet med plattor utan fog än så länge.

Vita tak...




2 kommentarer:

  1. Jättesnyggt golv. Vad är det för storlek på plattorna? Hoppas allt går fortsatt bra under månaden så att det snart kan bli inflyttning.

    SvaraRadera
  2. Tack :) Plattorna är 33x33 inte den ultimata storleken att använda om det ska vara fall på golvet.. Ja hoppas oxå allt ska gå vägen nu så man äntligen kan få komma in i sitt nya bo :)

    SvaraRadera